WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Legal & General Keuring – medische keuring voor verzekering

edifast verzorgt de medische keuring als u een verzekering bij Legal & General wilt afsluiten.

Welke keuring is benodigd?
Uw financieel adviseur informeert u welke medische keuring in uw geval nodig is. Bij twijfel of als u meer informatie wilt hebben over keuringen, kunt u contact opnemen met Legal & General.

Welke keuringsvormen kent Legal & General?

  1. Gericht onderzoek. Een onderzoek waarbij bloeddruk, lengte en gewicht worden gemeten. Tevens vindt er een bloedonderzoek plaats waarbij op HIV, cholesterol, HDL-cholesterol, triglyceriden (vetten) en glucose (suiker) wordt getest. Ook wordt er een urineonderzoek gedaan met cotininetest (meting nicotine).
  2. Standaardkeuring inclusief HIV-test, cholesterol, HDL-cholesterol, triglyceriden, glucose en urineonderzoek met cotininetest. Ook vindt een lichamelijk onderzoek plaats door een arts (waaronder meting van bloeddruk, lengte/gewicht).
  3. Uitgebreide keuring inclusief HIV-test en uitgebreid bloedonderzoek en urineonderzoek met cotininetest. Ook vindt een lichamelijk onderzoek plaats door een arts (waaronder meting van bloeddruk, lengte/gewicht en een ECG in rust (hartfilmpje).

Aanvullend onderzoek naar aanleiding van gezondheidsverklaring en/of keuringsrapport:
Het komt voor dat Legal & General naar aanleiding van de ontvangen gezondheids-verklaring en/of keuringsrapport nog aanvullend onderzoek vraagt. Legal & General zal u dan voorzien van de specifieke vraagstelling voor het aanvullend onderzoek. Ook voor een aanvullend onderzoek kunt u een afspraak maken bij WerkFijn.

Door wie wordt het onderzoek uitgevoerd?
Het onderzoek wordt uitgevoerd door de bedrijfsarts van WerkFijn.

Kosten
De kosten van de keuring of het onderzoek worden door Legal & General vergoed. WerkFijn verrekent de kosten met Legal & General. U krijgt geen factuur.