WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Medewerkers

Kom alles over Anita Lotterman te weten!


Ik ben Anita Lotterman en ben binnen WerkFijn werkzaam als Inzetbaarheidscoach. Mijn missie is gemotiveerde medewerkers in een gezond bedrijf. Want gemotiveerde medewerkers hebben energie en een positieve invloed op hun omgeving.
In mijn werkzame leven heb ik vooral in de maakindustrie gewerkt in diverse ondersteunende en managementrollen. Ik heb diverse trainingen gevolgd op gebied van communicatie, probleem oplossend werken en feedback. Ik heb de opleiding NLP Master Practitioner & Coach of Neuro Linguistic Programming en de opleiding Regie op Verzuim gevolgd.
Met mijn ervaring en persoonlijke drijfveren help ik teamleiders en organisaties bij verzuimbegeleiding en bij voorkeur in het traject ervoor. Want hoe eerder signalen worden herkend en opgepakt hoe beperkter de schade vaak is. Ik focus op eigen regie en geloof in dat wat je aandacht geeft groeit. Want als je je focust op wat je wel wilt en wat je wel kunt dan gaan deuren voor je open. Ik help graag bij het inschakelen van hulpbronnen en werk vanuit de kernwaarden waardering, aandacht en vertrouwen. Samen komen we tot het beste resultaat!