WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Medewerkers

Kom alles over Marisca Valk te weten!


Ik ben Marisca Valk en binnen WerkFijn werkzaam als stress & burn-out coach. Ik heb een diverse achtergrond met ervaringen in de marketing/communicatie, farmacie en commerciële dienstverlening. Een flinke burn-out was echter het moment waarop ik ben gaan nadenken over wie ik echt ben, en wat ik wilde doen. En dat was voor mij mensen helpen.

Naast gecertificeerd NOBCO coach, hebben opleidingen en trainingen als (stress)counseling & preventie, life coaching, gewichtsconsultent en kinder- & ouder coaching mij een brede kennis verschaft.

Waar ik in geloof is dat als je écht weet wie je bent en in jezelf durft te geloven, het antwoord vaak vanzelf volgt. En hoe fijn is het dat je dan met meer rust, inzichten en (zelf)vertrouwen verder kan. Om daar achter te komen, moet je eerst terug naar de kern. Daar kan ik bij helpen. Door mijn eigen ervaringen, kennis, empathie en openheid ervaar ik dat mensen zich begrepen en gehoord voelen en dat maakt dat je sneller tot de kunt komen. Hierdoor ontstaan relevante inzichten en komen we samen tot een antwoord of oplossing.

Ik ben observerend en soms confronterend, maar vooral een luisterend oor. Ik kan begripvol met mensen meevoelen, luisteren zonder oordeel en mensen een spiegel voorhouden waarbij zij tot mooie inzichten komen. En dat alles om ervoor te zorgen dat jij weer met meer vertrouwen, kennis en inzichten vooruit kunt.