WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Workshops

Wij bieden diverse workshops aan die gericht zijn op het omgaan met veranderingen en samenwerking.

  1. Wellness: Focus op ontspanning

In deze workshop maak je kennis met vele vormen van ontspannen, positief denken en vooral genieten van het moment.Leer ontspannen en ervaar de mogelijkheden om een gevoel van welbehagen te voelen. Wanneer je maar wilt! Lichaamswerk, mindfullness en energetisch werk zijn o.a onderdeel van deze workshop. Kernwoorden zijn zelfreflectie, visualisatie, relativering, vertrouwen en ervaren.

  1. Zelfzorg: Ontwikkel jezelf

Leer hoe je beter voor jezelf kunt zorgen door kennis te maken met je eigen behoeften, je eigen grenzen en je valkuilen om zo dichter bij jezelf te komen. Je zult verstelt staan van jezelf en waar nodig ook op een positievere manier naar je zelf kunnen kijken.

In deze workshop leer je om te doseren en jezelf in de gaten te houden. Samen met je team kun je leren van elkaar.

Kernwoorden zijn persoonlijke groei, uitdagingen herkennen, organiseren en participeren.

  1. Symbiose : Uniek zijn binnen je team en toch samenwerken.

Je kunt het niet alleen in deze wereld. Leer hoe je als team kunt samenwerken. Hoe je samen om kunt gaan met veranderingen. Hoe je van elkaar kunt leren en elkaar kunt helpen. Gebruik de kracht van je collega’s en zet vooral ook je eigen kracht in. Ervaar de mogelijkheden en denk in kansen.

Kernwoorden zijn samenwerken, communiceren, creativiteit en plezier.

  1. Tour de Force : Ontdek de kracht van samenwerken

Leer op een speelse wijze hoe je als collega’s samen bijzonder krachtig kunt optreden.  Kernwoorden zijn visualiseren, organiseren, interactie en teamversterking.

  1. Symbiose: Waarom ben ik afhankelijk van mijn collega’s? En zij van mij?

Ontdek waarom collega’s jou nodig hebben en ervaar wat zij jou brengen. Kernwoorden zijn participatie, commitment, uitdaging en communiceren.