WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Preventieve spreekuren

We merken al langere tijd dat de maatregelen die gelden om het coronavirus te bestrijden z’n weerslag heeft op het welbevinden van veel medewerkers. Het psychisch verzuim is hoog en de kans op uitval van medewerkers blijft vanwege de aanblijvende maatregelen hoog.

Vanuit WerkFijn merken wij dat er bij medewerkers behoefte is aan extra ondersteuning. Daarom hebben wij in deze tijd extra capaciteit beschikbaar gemaakt om (preventieve) spreekuren aan te bieden. Wij hopen met deze coachende spreekuren uitval van medewerkers te voorkomen én de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

Indien u behoefte heeft aan externe ondersteuning en gebruik wilt maken van deze spreekuren wilt u de mogelijkheid tot een preventief spreekuur dan  onder de aandacht brengen in uw organisatie? Een afspraak voor het spreekuur kan gemaakt worden via de binnendienst van WerkFijn: 0523-208175 of via [email protected]