WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Krijg inzicht in jouw gezondheid en leer jezelf blijvende gezonde gewoontes aan

WerkFijn houdt zich bezig met het gezond houden van medewerkers. Dat gaat  onder meer over gezond eten, genoeg bewegen, stressmanagement, verminderen of vermijden van genotmiddelen als alcohol en drugs, genoeg slaap en het ontwikkelen van een goed immuunsysteem. Met onze speciale weegschaal kunnen wij een aantal waarden goed in kaart brengen.  Dit zijn:

  • BMI
  • vetpercentage
  • visceraal vetniveau (=vetmassa rond organen)
  • spiermassa
  • vloeistof
  • botmassa
  • basaal metabolisme ( =minimale hoeveelheid energie die nodig is)
  • metabolische leeftijd
  • inschatting conditieniveau

Met deze metingen worden medewerkers in staat gesteld om hun leefstijl blijvend te veranderen. Wij willen mensen motiveren om zelf de controle te nemen over hun gezondheid. Door een gezonde leefstijl te hanteren kunnen veel welvaartsziekten voorkomen worden. Denk bijvoorbeeld aan diabetes type 2, obesitas of hart- en vaatziekten.