WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Medifast Zakelijk wordt WerkFijn

Op een goed bezochte relatiemiddag afgelopen donderdag is bekend gemaakt dat Medifast Zakelijk een nieuwe naam krijgt. Vanaf nu gaan we verder als WerkFijn. Deze naam geeft veel beter uiting aan het succesvolle concept dat gericht is op preventie & duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Medifast is ooit begonnen vanuit het ziekenhuis, vanuit de medische hoek. Maar dat ligt inmiddels ver achter ons, we houden ons nu alleen nog maar bezig met gezondheid, met preventie en inzetbaarheid van medewerkers.

WerkFijn is dus onze nieuwe naam. Want met plezier in je werk en frisse energie begint ten slotte alles. Dan zit je lekker in je vel en kun je de hele wereld aan.Dat geldt voor werkgevers én voor werknemers. En het geldt ook voor ons, want wij vinden het fijn om voor onze klanten te werken en dat doen we elke dag met veel plezier. En dat blijven we gewoon doen. Onze klanten mogen rekenen op dezelfde plezierige én professionele ondersteuning die ze van ons gewend zijn.

Hetzelfde bedrijf met dezelfde mensen en dezelfde passie, maar met een nieuwe naam:

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Kijk dan op  www.werkfijn.nl  stuur een mail naar info@werkfijn.nl of bel ons even op: 0523-208175.