WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Inzet bedrijfartsondersteuner

Sinds ruim één jaar werken we bij WerkFijn met een bedrijfsartsondersteuner. Dit sluit aan op actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Immers, de focus van gezond werken ligt steeds meer op preventie, conform de nieuwe Arbowet. De bedrijfsartsondersteuner biedt ondersteuning bij verzuimbegeleiding, preventie en duurzame inzetbaarheid en werkt in taakdelegatie nauw samen met de bedrijfsarts. De bedrijfsarts houdt zich alleen bezig met zijn/haar kerntaken en de bedrijfsartsondersteuner levert  een  bijdrage aan vraagstukken rondom toenemende werkdruk, het vergroten van de (lichamelijke en psychische) belastbaarheid en duurzame inzetbaarheid van de vergrijzende beroepsbevolking.

De bedrijfsartsondersteuner benadrukt ook altijd de rol van de leidinggevende, omdat hij/zij een hele belangrijke rol heeft in de verzuimbegeleiding, maar ook zeker in de preventieve begeleiding en ondersteuning. Wilt u weten of de inzet van de bedrijfsartsondersteuner iets voor uw bedrijf is? Neem dan gerust contact met ons op op telefoonnummer 0523 208175 of via de mail