WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

De DISC analyse

De DISC analyse ofwel DISC profiel analyse helpt om inzicht te krijgen in menselijk gedrag. DISC bevordert open communicatie, versterkt relaties en vergroot persoonlijke effectiviteit. Met behulp van DISC breng je kwaliteiten in kaart van jezelf en het team.

DISC wordt o.a. toegepast bij coaching, persoonlijke ontwikkeling, re-integratie, teambuilding, veranderprocessen, werving en selectie en om vaardigheden op het gebied van communicatie, conflicthantering, samenwerken, leidinggeven, visie ontwikkeling en begeleiden of implementeren van veranderingen.

Kennis en analyse van het DISC model biedt de mogelijkheid om uzelf, medewerkers, collega’s, partner en klanten beter te begrijpen. Hierdoor kunt u beter aansluiten op ieders persoonlijke behoeften, conflicten voorkomen of verminderen, verschillen in anderen beter waarderen en bouwen aan onderling vertrouwen.

De kracht van het DISC-instrument zit hem in de eenvoud zonder af te doen aan de complexiteit van mensen. Er is geen goed of fout. DISC is een instrument dat wereldwijd wordt gebruikt en dus bij ook internationaal opererende bedrijven kan worden toegepast. Wat levert DISC op?

  • betere onderlinge communicatie
  • diepgaand inzicht in de eigen persoonlijkheidsstijl
  • conflicten oplossen of voorkomen
  • onderlinge verschillen te waarderen
  • positiever en effectiever samenwerken

Bij WerkFijn kunt u terecht voor een afname van het DISC profiel.  Marisca Valk is gecertificeerd DISC trainer. Een afname kan individueel en ook voor complete teams.