WerkFijn houdt u zo gezond mogelijk


  Direct contact? Bel dan geheel vrijblijvend:  (0523) 208 175

Ergonomische advisering – filialen Profile Heuver

Bij Profile Heuver hechten ze veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers. Om die reden heeft WerkFijn de filialen in Venlo, Hardenberg en Groningen bezocht. Marianne Groenen is een deskundige op het gebied van ergonomie en zij heeft haar expertise ingezet om de medewerkers te ondersteunen bij het bevorderen van hun vitaliteit.
Tijdens haar bezoek heeft Marianne nuttige adviezen gedeeld met de medewerkers achter de balie en met de monteurs. Ze heeft praktische tips gegeven om de werkplek ergonomisch te optimaliseren en hierin actief met hen meegedacht. Haar bezoek is op alle filialen als positief ervaren. De uitgebreide bevindingen zijn in een rapportage gedeeld met Heuver.